Vorige | Volgende

Grote Weegbree 6 * Wolvega

Koopprijs vanaf € 42.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

KOOPPRIJS VANAF! Op dit moment is nagenoeg 70 % verkocht !
36 Selfstorage-units op industrieterrein "De Plantage" aan de Grote Weegbree 6 te Wolvega

** Informeer naar de beschikbaarheid bij de makelaar **

Wat zijn Selfstorage-units ?

Selfstorage-units zijn kleinschalige klus, opslag, werkruimtes bedoelt voor de particulier, zzp'er en ondernemer met ruimtegebrek. U kunt denken aan de opslag van de auto, oldtimer, caravan, camper, zakelijke goederen, tuinmeubelen, inboedel, etc., etc. De ondernemer kan de ruimte gebruiken als werkplaats, magazijn en/of ontvangstruimte. Door de variëteit in afmetingen (van 32 m² tot 122 m²) kan in elke behoefte worden voorzien. Kortom de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem.

Technische uitvoering:

De units krijgen een robuuste uitstraling, uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke materialen. De wanden zijn van hoogwaardige sandwichpanelen met een goede isolatiewaarde. Daarnaast worden er granietgranulaat betonelementen toegepast wat het geheel sierlijk doet overkomen. Om diefstal te voorkomen is er voor gekozen om geen beglazing in de deuren toe te passen. Standaard worden alle units voorzien van voldoende LED-verlichting, wandcontactdozen, riolering en een watertappunt. De units in het duurdere segment zijn zelfs voorzien van krachtstroom en hebben een aparte loopdeur naast de overheaddeur. De units hebben een vrije hoogte van circa 5 meter, zodat er door het aanbrengen van een zolder eenvoudig extra vloeroppervlak gerealiseerd kan worden.

Verkoopprijzen vanaf:

In bijgevoegde tabel vindt u de verkoopprijzen, afmetingen, oppervlak en uitvoering van de units.
De verkoopprijzen zijn vrij op naam en exclusief btw.
De prijs is inclusief notaris-, kadasterkosten en overdrachtsbelasting (indien van toepassing).

Als een bedrijf (in de zin van de wet) een bedrag tussen € 2.301,-- en € 56.642,-- investeert in bedrijfsmiddelen dan kan men onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor 28% kleinschaligheidsaftrek. Het gebouw kan als investering worden aangemerkt (informeer hierover bij uw eigen accountant).

Servicekosten:

Per jaar worden er servicekosten in rekening gebracht, deze hebben betrekking op o.a. onderhoud, afschrijving, bestrating, opstal- en WA-verzekering, centrale technische installaties, waterverbruik, riolering, administratie en waterschapslasten van het overige perceel.

Deze servicekosten kunnen worden aangepast als de meerderheid van de eigenaren bijvoorbeeld een hekwerk o.i.d. wenst.

Afhankelijk van het energieverbruik ontvangt u jaarlijks (of vaker) een factuur met betrekking tot de afgenomen hoeveelheid elektra tegen het dan geldende tarief van de betreffende leverancier.

Er is gekozen voor één centraal notariskantoor, de Vries en Feenstra notarissen te Berltsum.

Betaling:

Koper verplicht zich naast het bedrag van de koopprijs van het perceel bouwterrein tot betaling aan de verkoper van de aanneemsom exclusief omzetbelasting welk bedrag in termijnen zal worden voldaan en wel als volgt:

-1e termijn: levering grond: a € 50,75 per m² excl. btw
-2e termijn: gereed zijn fundering: 35% van de koopsom
-3e termijn: staalconstructie gereed: 35% van de koopsom
-4e termijn: slottermijn oplevering: restant van de koopsom

Mocht de unit gekocht worden na oplevering dan dient de koopprijs in één keer te worden voldaan.

Koper verplicht zich na oplevering tot betaling van de door hem verbruikte hoeveelheid elektriciteit blijkens de meterstanden van de door verkoper te plaatsen tussenmeter.

Het verkochte komt eerst voor risico van koper nadat de oplevering van de unit zal hebben plaatsgevonden. Tot dat moment is verkoper verplicht het verkochte ten genoegen van koper naar herbouwwaarde c.q. nieuwwaarde verzekerd te houden.

De aannemingsovereenkomst welke door genoemd notariskantoor zal worden opgemaakt waarbij de koper tevens verklaart een brochure te hebben ontvangen waarvan de inhoud wordt geacht een onverbrekelijk geheel uit te maken van deze overeenkomst. Koper en verkoper sluiten bij dezen een overeenkomst tot aanneming van werk, inhoudende de verplichting voor de verkoper tot uiterlijk 1 april 2019 (behoudens overmacht) voltooien van de stichting van de in de genoemde brochure omschreven opstallen.

Ontbinding:

Bij ontbinding na 14 dagen na het tekenen door de koper(s) van het "reserveringsformulier koop" (aan te vragen bij verkopende makelaar) geldt dat de verkoper zonder rechterlijke tussenkomst en zonder kosten een bedrag van koper ontvangt ter grootte van 10% van de koopsom.

Verkoper stelt koper 8 (acht) volledige dagen in de gelegenheid om dit bedrag te betalen; mocht koper in gebreke blijven dan behoudt verkoper zich het recht voor om gemeld bedrag middels rechterlijke tussenkomst te vorderen, onverminderd het recht van verkoper om alle extra kosten bij koper in rekening te brengen en te vorderen.

Erfdienstbaarheden:

Het zal de koper duidelijk zijn dat er zogenaamde erfdienstbaarheden zullen worden gevestigd met betrekking tot de units.

Tevens zullen er enkele bijzondere bepalingen worden opgenomen bijv. dat de koper die bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien die van overheidswege zijn toegestaan; het is de koper(s) niet toegestaan om illegale activiteiten te verrichten etc.

U krijgt van de notaris een conceptakte ter beoordeling indien u heeft besloten om tot koop over te gaan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Grote Weegbree 6 * Wolvega

naar Grote Weegbree 6 * Wolvega
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object