Vorige | Volgende

Grote Weegbree 6 - 2* Wolvega

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Selfstorage-unit op industrieterrein "De Plantage" aan de Grote Weegbree 6 te Wolvega

Wat zijn Selfstorage-units ?

Selfstorage-units zijn kleinschalige klus, opslag, werkruimtes bedoelt voor de particulier, zzp'er en ondernemer met ruimtegebrek. U kunt denken aan de opslag van een auto, oldtimer, caravan, camper, zakelijke goederen, tuinmeubelen, inboedel, etc., etc. Een ondernemer kan de ruimte gebruiken als werkplaats, magazijn en/of ontvangstruimte. Kortom de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem.

Technische uitvoering:

De units hebben een robuuste uitstraling, uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke materialen. De wanden zijn van hoogwaardige sandwichpanelen met een goede isolatiewaarde. Daarnaast worden er granietgranulaat betonelementen toegepast wat het geheel sierlijk doet overkomen. Om diefstal te voorkomen is ervoor gekozen om geen beglazing in de deuren toe te passen. Standaard worden alle units voorzien van voldoende LED-verlichting, wandcontactdozen, riolering en een watertappunt. De units in het duurdere segment zijn zelfs voorzien van krachtstroom en hebben een aparte loopdeur naast de overheaddeur. De units hebben een vrije hoogte van circa 5 meter, zodat er door het aanbrengen van een zolder eenvoudig extra vloeroppervlak gerealiseerd kan worden.

Servicekosten:

Per jaar worden er servicekosten in rekening gebracht, deze hebben betrekking op o.a. onderhoud, afschrijving, bestrating, opstal- en WA-verzekering, centrale technische installaties, waterverbruik, riolering, administratie en waterschapslasten van het overige perceel.

Deze servicekosten kunnen worden aangepast als de meerderheid van de eigenaren bijvoorbeeld een hekwerk o.i.d. wenst.

Afhankelijk van het energieverbruik ontvangt u jaarlijks (of vaker) een factuur met betrekking tot de afgenomen hoeveelheid elektra tegen het dan geldende tarief van de betreffende leverancier.

Er is gekozen voor één centraal notariskantoor, de Vries en Feenstra notarissen te Berltsum.

Als een bedrijf (in de zin van de wet) een bedrag tussen € 2.301,-- en € 56.642,-- investeert in bedrijfsmiddelen dan kan men onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor 28% kleinschaligheidsaftrek. Het gebouw kan als investering worden aangemerkt (informeer hierover bij uw eigen accountant).

Erfdienstbaarheden:

Het zal de koper duidelijk zijn dat er zogenaamde erfdienstbaarheden zullen worden gevestigd met betrekking tot de units.

Tevens zullen er enkele bijzondere bepalingen worden opgenomen bijv. dat de koper die bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien die van overheidswege zijn toegestaan; het is de koper(s) niet toegestaan om illegale activiteiten te verrichten etc.

U krijgt van de notaris een conceptakte ter beoordeling indien u heeft besloten om tot koop over te gaan.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wolvega
Sectie
D
Perceel
11943
Oppervlakte
32 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Grote Weegbree 6 - 2* Wolvega

naar Grote Weegbree 6 - 2* Wolvega
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object