Vorige | Volgende

Jokweg 11 De Hoeve

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Dit eenvoudige, pittoreske en buitengewoon fraai gelegen (voormalig) kerkgebouwtje zal worden verkocht via verkoop bij inschrijving i.c.m. een onderbouwing van de toekomstige gebruiksplannen van de nieuwe eigenaar in spé.

Jokweg 11 te De Hoeve
Dit bijzonder sfeervolle en karakteristieke (voormalige) kerkje is in ca. 1920 gebouwd en tot ca. 2005 in gebruik geweest voor kerkelijke activiteiten. De afgelopen jaren is het pand gehuurd door een kunstenaar en het gebouw staat thans leeg. Het geheel is, inclusief het vrijstaande baarhuisje, landelijk gelegen op een perceel van ca. 326 m² eigen grond binnen de bebouwde kom van het dorp. Het (voormalige) kerkgebouw is gebouwd als één woonlaag en aan de voorzijde v.v. een vierkant torentje (dakruiter) met zinken tentdak. De klok is nog aanwezig en het pand is geregistreerd als gemeentelijk monument, voor de details verwijzen wij u graag naar de brochure.

Indeling: voorentree/hal met ruimte links en rechts v.v. een zeer eenvoudig keukenblok, eenvoudig toilet en opslagruimte met meterkast, het "schip" of de "buik" van de kerk betreft een nader in te delen ruimte van ca. 9,3 x 5,5 meter v.v. 2 gaskachels en een hoogte van ca. 4,10 meter.

Gemeente Weststellingwerf heeft inmiddels een besluit genomen voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor het toestaan van de woonfunctie in de voormalige kerk. Voor de details omtrent deze mogelijkheid verwijzen wij u graag naar de brochure en indien nodig de Gemeente Weststellingwerf voor een nadere toelichting.
Verkoper heeft kenbaar gemaakt het gebouw in de huidige staat en met de huidige bestemming te willen verkopen, koper zal dus zelf dienen te onderzoeken of zijn of haar plannen realiseerbaar zijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Kerk
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
65 m²
Externe bergruimte
7 m²
Bruto inhoud
297 m³
Perceeloppervlakte
326 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Soort verwarming
gaskachels
Warm water
geen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Noordwolde
Sectie
N
Perceel
1431
Oppervlakte
326 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, noord, 10.80 x 11 m
Oppervlakte
119 m²
Bereikbaar via achterom
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jokweg 11 De Hoeve

naar Jokweg 11 De Hoeve
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object