Een succesvolle verkoop begint met een goede voorbereiding. Makelaardij Hofstee pakt uw verhuisplannen enthousiast aan met een gedegen verkoopplan. Hierin nemen wij alle zaken mee die voor u als verkoper van belang zijn. Voordat we zaken doen, maken we heldere afspraken over wensen, kosten en mogelijkheden.

Na het inspecteren van de woning en een vrijblijvende waardebepaling, stellen wij samen met u een vraagprijs vast. Vervolgens brengen wij uw woning onder de aandacht via onder andere Funda.nl. Als NVM-makelaar hebben wij het exclusieve recht om uw woning op de beste positie te plaatsen met alle beschikbare tools die Funda aanbiedt. Daarnaast beschikken wij over het meest uitgebreide pakket aan middelen om uw woning extra te promoten.

Zodra een belangstellende zich meldt, wordt een bezichtiging gepland. Wij voeren namens u de bezichtiging uit. Leidt dit tot een bod, dan gaan we in onderhandeling en maken vervolgens de (voorlopige) koopakte op. Tot slot zorgen we voor een correcte overdracht via de notaris. Gedurende het hele verkooptraject stemmen we alle stappen met u af.

Online middelen
Voor zowel woningzoekenden als verkopers is Funda.nl hét vertrekpunt. De huizensite van makelaarsvereniging NVM toont overzichtelijk het totale aanbod aan woningen die te koop staan.

Als NVM-makelaar zorgt Makelaardij Hofstee dan ook dat woningen die in de verkoop komen, in zeer korte tijd met een uitstekende presentatie op Funda staan. Bovendien krijgt uw woning bij een NVM-makelaar gegarandeerd de beste positie op Funda.nl. We kunnen een presentatie zo uitgebreid maken als de verkoper wil, met veel foto’s, hoogtefoto’s, video’s, 3D-plattegronden en diverse mogelijkheden om extra op te vallen.

Inmiddels zijn ook Facebook en Instagram niet meer weg te denken uit het online pakket van Makelaardij Hofstee. Woningen die nieuw in de verkoop zijn, verschijnen meteen op social media. Ook delen we hier nieuws en tips in de breedste zin van het woord.