Als u uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning of bedrijfsruimte zoekt, komt er veel op u af. Bij Makelaardij Hofstee hebben we al ruim 40 jaar verstand van verhuizen. Vele starters, gezinnen, alleenstaanden maar ook ondernemers helpen en hebben we geholpen aan nieuwe huisvesting en dat hopen we nog een lange tijd te mogen doen.

Het gezicht van Makelaardij Hofstee is NVM-makelaar, taxateur Jan Land. Sinds 1995 werkzaam bij dit bedrijf en sinds 2006 eigenaar van het makelaarskantoor in Wolvega. Op kantoor is Marrit de Jong het eerste aanspreekpunt. Een persoonlijke benadering is wat u van ons kunt verwachten. Marrit ontvangt onze klanten en bezoekers graag voor een persoonlijk gesprek en inventariseert de wensen en behoeften. Ook denkt ze mee over de aanpak om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning zo snel en vooral zo goed mogelijk in de markt te zetten. Marrit is tevens onze online specialist met een uitstekend gevoel voor de vele mogelijkheden van social media.

Kantoor
Sinds 1 oktober 2016 vindt u ons kantoor aan de Hoofdstraat Oost 57 in Wolvega. Hier bent u van harte welkom om kennis te komen maken, voor informatie over aankoop, verkoop of taxatie van een woning of bedrijfspand.

De woningmarkt in Zuid-Friesland en de Kop van Overijssel kent voor ons weinig geheimen. Wij denken mee met onze klanten en het liefst een stap vooruit. Met jarenlange ervaring en het NVM-lidmaatschap biedt Makelaardij Hofstee voor elke woonwens ondersteuning en advies op maat.

Makelaardij Hofstee is sinds jaar en dag aangesloten bij de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Specialisaties:

  •  Verkoop van woningen en woonboerderijen in het buitengebied
  •  Verkoop van woningen en appartementen in Wolvega
  •  Aankoopbegeleiding
  •  Taxaties, ook voor nationale hypotheekgarantie en gevalideerde taxatierapporten

 Tevens kunt u bij ons terecht voor:

  • Verkoop van nieuwbouwprojecten 
  • (Taxatie van) Bedrijfsonroerend goed
  •  Recreatiewoningen
  •  Beleggingen in onroerend goed

Makelaardij Hofstee Wolvega
Jan Land RM en RT, makelaar taxateur o.z.
Marrit de Jong, commercieel medewerker binnendienst