Vorige | Volgende

Van Harenstraat 49 Wolvega

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtige winkelruimte op een uitstekende locatie? Deze winkel is circa 82 m² groot en ligt direct naast Kruidvat en nabij Albert Heijn in het centrum van Wolvega op loopafstand van ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone 3 uren). Het pand is circa 6,30 meter breed en beschikt over heel veel glas in de aluminium pui aan de voorzijde waardoor er bijzonder veel daglicht naar binnen komt en er ook ruim voldoende ruimte is om producten te tonen in de etalage.

Wolvega is een bruisende plaats met een rijke geschiedenis en een bloeiend ondernemersklimaat. Met een diversiteit aan winkels, (top)restaurants en gezellige terrasjes, trekt het centrum vele bezoekers aan.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 82 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond. De ruimte is verdeeld over circa 51 m² verkoopvloeroppervlakte en circa 31 m² magazijn met pantry en toilet. Een groter verkoopvloeroppervlak behoort tot de mogelijkheden want de scheidingswand is opgetrokken uit gipskartonplaten en er is eventueel nog opslagruimte beschikbaar in de ruimte achter het huidige magazijn.

Aanvaarding: 1 januari 2024 of zoveel eerder als partijen nader overeenkomen.
Huurtermijn: 5 jaren plus 5 optiejaren, een kortere periode is bespreekbaar.
Huurovereenkomst: R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen.
Bankgarantie/waarborgsom: Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Betalingswijze: De huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan en is excl. gas, water en elektra (maandelijks voorschot van € 100,--.).
Indexering: Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.
Bestemming: De bestemming van het object betreft Centrum; de gronden ter plaatse zijn bestemd voor detailhandel, wonen, lichte bedrijvigheid, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
bushalte op minder dan 500 m, NS station op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
redelijk
Waardering buiten
redelijk
Bouwjaar
1937
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
82 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
82 m²
Winkelruimte units vanaf
82
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Van Harenstraat 49 Wolvega

naar Van Harenstraat 49 Wolvega
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object